Onze services

MDF levert verschillende services. Wij begrijpen dat iedere bloemist andere wensen heeft, daarom proberen wij er voor iedereen te zijn. Door ons meedenkend vermogen, het persoonlijke contact en kennis van zaken weten wij altijd iedereen juist te bedienen. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

FloraMondo

U kunt via ons direct inkopen op de klokken van Royal FloraHolland. Dit doen wij doormiddel van FloraMondo. FloraMondo is het klokvoorverkoop systeem van de veiling. Zo heeft u gegarandeerd verse bloemen, het grootste assortiment mogelijk tegen groothandelprijzen.

Webshop

Onze voorraad wordt dagelijks aangevuld met uitsluitend kwaliteitsproducten. Onze webshop bevat seizoen producten maar ook decoratie en noviteiten! MDF streeft er altijd naar om u een compleet en vers assortiment aan te bieden.

Wedding & Events

MDF beleverd verschillende high-end wedding & event designers wereldwijd. Door ons persoonlijke contact, onze kwaliteitsproducten en ons meedenkend vermogen word wij vaak als de juiste partner gezien. Kijk voor meer informatie bij ‘Wedding & Events’.

Van kweker tot bloemist!

Wij proberen de lijnen tussen de kweker, de veiling en de bloemist zo kort mogelijk te houden. Hierdoor kunnen wij onze bloemen gegarandeerd vers leveren en snel schakelen. Door onze innovatieve systemen kunnen wij u op verschillende manieren van dienst zijn! Kijk eens bij ‘onze services’.

Redenen om klant te worden

Een uitstekende service.

Tot in de winkel verzorgd.

Een groot assortiment.

De beste kwaliteit.